Heti NASCAR

Lénárt Dávid blogja

21. versenyhét - Chicago

Ezen a héten Chicago utcáin köröz a NASCAR mezőnye, az Xfinity Series és a Cup Series egyaránt visszatér a tavalyi sikerek után. Az eheti előzetesben a múltheti, nashvillei forduló és az előttünk lévő versenyek kerülnek kielemzésre.

gettyimages-1510107756.jpg

Fotó: Sean Gardner/Getty Images

Múlt heti események

Truck Series - Rackley Roofing 200

12 éve nem volt olyan domináns teljesítmény, mint amit a múltheti Truck Series versenyen láthattunk. Christian Eckes mind a 150 kört az élen töltötte. 100%-os teljesítményt legutóbb Timothy Peters ért el, a 2012-es bristoli viadalon.

Eckes nem bízta a véletlenre a dolgot, a harmadik helyről indulva már a második kanyarban átvette a vezetést Stewart Friesentől, amit ki sem engedett a kezéből. Martinsvillehez hasonlóan itt is minden szakaszt ő nyert meg. Ez volt a #19-es idei harmadik győzelme, a bajnokságban pedig sikerült 40 pontra növelnie az előnyét Corey Heimmal szemben.

Nem tudok eleget mondani ezekről a srácokról. Nagyon motiváltak voltunk, hogy ezt az autót kiállítsuk. Szép munka volt a mai nap - tette hozzá Eckes, aki elmondása szerint nem emlékszik arra, hogy valaha is minden kört vezetett volna bármelyik versenyen, amelyen részt vett.

gettyimages-2159750351.jpg

Fotó: Sean Gardner/Getty Images

A siker mégédesebb volt, hiszen a Triple Crown Challenge utolsó fordulóját tartották, így bezsebelte a győzelemért járó 50 000 dollárt. Az összég a verseny hevében nem nagyon érdekelte, de ezzel közelebb kerülhet egy későbbi nagyobb lehetőség megvalósítására.

Eckes csapattársa, Daniel Dye karrierje legjobb eredményét elérve a második helyen futott be. A futamot megelőzően még nem fejezett be versenyt a top 5-ben. Legjobb eredményét idáig Talladegaban, illetve az idei texasi versenyen szerezte, ahol hatodik lett.

Azt hiszem ez egy remek tapasztalat volt Christiannal - nyilatkozott Dye a futam után. - Az első pár körben nagyon jól tartottam magam, de úgy tűnt, hogy ő egy fokkal jobb volt. Ez egy hatalmas vágta volt. Remélhetőleg a következő hetekben is megismételjük ezt a teljesítményt. A mai győzelem nyilvánvalóan bebiztosított volna minket, azt jó lett volna elérni. Nagyszerű érzés végre az első ötben végezni, ráadásul a második helyen.

A legnagyobb érdeklődést Clint Bowyer keltette fel, aki a 2020-as visszavonulása után egyetlen egy NASCAR szériában sem versenyzett. A Cup Series sztárja és a FOX Sports műsorvezetője a 17. helyen végzett, miután a #7-es Spire megsérült, amikor a mezőny az 1. szakasz újraindításakor összetorlódott. A rá jellemző színes stílusban Bowyer őszintén beszélt az estéjéről.

Az elejétől kezdve végig lazán küzdöttünk, de sok év tapasztalatából tudom, hogy ezt nehéz leküzdeni - mondta Bowyer. - Nem tudom, mi történt az [1. szakasz] újraindításánál, mindannyian előttem csekkoltak, és én ütköztem. - Majd hozzátette: Vissza fogok térni. Ígérem, hogy semmiképp sem fejezem be.

A verseny egyik leglátványosabb csatáját Corey Heim és Rajah Caruth vívta.Végül a #11-es megtudta előzni a Hendrick felfedezettjét így a top 3-ba még be tudott férkőzni. Három futam van hátra a 10 versenyzőből álló rájátszás mezőnyének kialakításához. Jelenleg Tanner Gray, aki péntek este a 14. helyen végzett, a 10. helyen áll, 14 ponttal megelőzve Dye-t.

VÉGEREDMÉNY - BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

gettyimages-2159752621.jpg

Xfinity Series - Tennessee Lottery 250

John Hunter Nemechek ismét nyert, a #20-as pilótája idei második győzelmének örülhetett. Nem volt könnyű dolga a mezőnynek, egy párás, forró délutánon kellett a legjobbjukat kihozni. A körülményekhez és a mezőnyhöz legjobban Nemechek alkalmazkodott, aki főállásban a Legacy Motor Club #42-esét vezeti. A sikerek a főkategóriában még nem jönnek, de az xfinitys látogatásai meggyőző teljesítményt mutatnak. A 27 éves versenyző megnyerte a második szakaszt, a 188 körös versenyből 76-ot az élen töltött (beleértve az utolsó 46 kört is. A győzelemért a tavalyi bajnokot, Cole Custert kellett megelőznie az újraindítást követően.

Jó érzés újra a #20-asban lenni, idén már sokszor közel voltunk a győzelemhez. Az, hogy ezt ki tudjuk használni, óriási dolog. ... nagyszerű, hogy itt, Nashville-ben sikerült. 

A Joe Gibbs Racing remek napot zárt, Nemechek csapattársa, Chandler Smith a második helyen végzett. A tabella második helyén álló Smith 1,234 másodperccel maradt le a győzelemről.

Mint ahogy említve lett, egy nagyon megterhelő versenyt futottak a fiúk, a pilótafülkében lévő hőmérő átszámítva 54,4 °C-ot mutatott. Nem csoda, hogy a leintést követően sokan a pitbeállásuk után egyből hidratálni kezdtek és pihentek. A versenyzők közül többen nem viseltek hűsítő ruhát, vagy éppen viseltek, csak meghibásodott.

gettyimages-2159859975.jpg

Fotó: Sean Gardner/Getty Images

A bajnoki címre pályázó Jesse Love és Austin Hill a mezőny hátuljáról indultak. Lovenak az április 20-i Talladegaban aratott sikerét követően nem jöttek úgy az eredmények úgy, ahogy azt ő, vagy a szurkolói elvárták. Az utána következő 7 futamon csak egyszer végzett a top 10-ben (Darlingtonban lett 8.) Nashvilleben azonban új erőre kapott, a #2-es pilótája egészen a harmadik helyről jött fel, ami az elmúlt versenyeket tekintve is egy remek eredmény. A bajnoki tabellán jelenleg a hatodik helyet foglalja el.

Fogalmam sincs - mondta mosolyogva Love arról, hogyan tudott 69 autót megelőzni a nap folyamán, és az első ötben végezni, úgy, hogy a hűtőruhája nem működött megfelelően.

Büszke vagyok, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, amely nem adja fel. Valószínűleg ez volt a legmelegebb, amit valaha is éreztem. Büszke vagyok a srácokra.

Austin Hill eredetileg az 5. helyen indult volna, de generátort kellett cserélni az autójában, így a szabályok értemében mezőny végére lett sorolva. Love mögött a negyedik helyen intették le.

A Stewart-Haas Racing versenyzőjének, Riley Herbstnek sem működött rendesen a hűsítő ruhája, ennek ellenére nem vesztette el a koncentrációját, remek tempót autózva a hatodik helyen ért célba.  A 2023-as nashville-i futam győztese, A.J. Allmendinger a hetedik helyen végzett, őt Justin Allgaier, Cole Custer és Sam Mayer követte.

Cole Custer továbbra is 15 ponttal vezet az Xfinity Series bajnokságban Chandler Smith előtt, de - ahogy az várható volt - csalódott volt, hogy nem tudta megszerezni első győzelmét a szezonban, miután 64 kört vezetett. Egészen az ötödik helyre esett vissza, mert a futamot eldöntő újraindításnál elvesztette a vezetést Nemechek ellen, és végül nem volt könnyű dolga, hogy a top 10-ben maradjon.

Azt hiszem, az újraindításnál egy kicsit túlvezettem az 1-es kanyarban - értékelte Custer. - Van néhány dolog, amit jobban is csinálhattam volna.

Mindenki piszkos levegőben autózott, és nehéz volt így jó sebességet tartani. Úgy éreztem, hogy stabilak voltunk, amikor az első három autó között voltunk, de amint visszaértünk oda, nehéz volt az autót irányíthatóvá tenni.

Nem tudok elég jót mondani a srácokról. Olyan autókat hozunk, amelyek minden héten a győzelmekért küzdenek, csak minden héten szívszorító, hogy nem nyerünk. Jó autókat hozunk, és vezetünk, előbb-utóbb sikerülni fog.

VÉGEREDMÉNY - BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

gettyimages-2159866177.jpg

Cup Series - Ally 400

A magyar NASCAR podcastben, a Menjetek körbe! podcastben a legutóbbi verseny is kibeszélésre került. 

A Cup Series vasárnapi, Nashville Superspeedwayen rendezett versenyének eldöntéséhez rekordot jelentő öt hosszabbításos újraindításra volt szükség, de végül a sorozat kétszeres bajnoka, Joey Logano lett a futam győztese, aki drámai módon megszerezte első győzelmét a szezonban, és ezzel bejutott a 2024-es rájátszásba. A legjobb 16 mezőnyébe kétséges volt a bekerülése, futamgyőzelem nélkül veszélybe is kerülhetett volna. A verseny kezdésekor 52% esélyt láttak Logano playoffba kerülésére. Akkor a 16. helyen állt, amit a verseny megnyerésével 9. helyre szépített. 

Mivel a verseny vezetői minden egyes késői újraindítással kiestek a versenyből - 31 extra kör és összesen 15 figyelmeztetés volt a nap folyamán - Logano és a Team Penske csapata arra játszott, hogy a #22-es Ford Mustangnak van elég üzemanyaga a kockás zászlóig tartó végső hajrához. Végül 110 kört tett meg az utolsó tank üzemanyaggal.

A taktika bevállt, a jutalom pedig egy futamgyőzelem és egy biztos hely az idei rájátszásba.

Nagy dicséretet kell adnunk a Roush Yatesnek, nemcsak a lóerő, hanem az üzemanyag-felhasználás növeléséért is - ez volt az, ami ma győzelmet hozott - mondta Logano, akinek még mindig volt elég üzemanyaga ahhoz, hogy egy rövid győzelmi burnoutot tartson a teltházas nashville-i közönség előtt.

Nagyon büszke vagyok erre a csapatra. Stresszes heteken vagyunk túl, hogy megpróbáljunk bejutni a rájátszásba, így az, hogy itt tudtunk nyerni, óriási dolog a szezonunk szempontjából. Nagyszerű érzés volt ezt megszerezni. Jó érzés a csapatunknak.

Olyan nagy a nyomás. Manapság nem könnyű a rájátszásba jutni ezekkel a Next Gen autókkal, és minden annyira kiegyenlített - tette hozzá. - Sok hibát követtem el, még ma este is, és jó, hogy sikerült túllépni rajta. ... Ez egy nagyon szükséges győzelem, az biztos.

Nem csak ő volt boldog a futam leintését követően. 2022 NASCAR Truck Series bajnoka, Zane Smith karrierje legjobb eredményét érte el, a második helyen ért célba. 

A győztes oldalam kiakadt volna a második hely miatt - mondta Smith a második helyéről.

De nem, nem tettem volna semmit másképp. Úgy éreztem, hogy a megfelelő sávot választottam, és őrület, hogy mennyire máshogy vezetnek ezek az autók a tisztább levegővben. Büszke vagyok a stratégiánkra.

Még a hosszabbítások előtt, elképesztő párharcot hozott a pole-győztes Denny Hamlin és a 2023-as nashville-i győztes Ross Chastain között. Hamlin idei negyedik, Chastain pedig idei első sikerére hajtott. 30 körön keresztül versenyeztek a mezőny élén, Hamlin egyre csak csökkentette Chastain előnyét, mielőtt végül hét körrel a verseny vége előtt megelőzte őt (az eredetileg tervezett 300 körös futamból).

Ám amikor Hamlin és Chastain látszólag eldöntötte a csatát, Logano csapattársa, Austin Cindric négy körrel a vége előtt megpördült, és így megkezdődött az 5 felvonásos hosszabbítás.

gettyimages-2160007627.jpg

Fotó: James Gilbert/Getty Images

Hamlin és Chastain egymás mellett indult újra az első hosszabbításon, de Chastaint hátulról eltalálta a Hendrick Motorsports versenyzője, Kyle Larson, akinek az autója akaratlanul Chastain autójába került. A baleset miatt Chastain kiesett, Hamlinnek pedig két további hosszabbításban kellett feltartania a mezőnyt, mielőtt üzemanyagért a pitbe kellett mennie - ezt a döntést a csapat nehezen hozta meg, de végül kénytelen volt megtenni.

Csak a győzelemért próbáltam versenyezni. Azt reméltem, hogy egy kicsit kizökkenthetem Hamlint a formájából, és tiszta levegőt kapok az aljáig... Végül szorult helyzetbe kerültem, és Rossba kerültem. Csak azt tettem, amit úgy gondoltam. Megpróbáltam tisztességes lehetőséget szerezni magamnak, és tiszta levegőt kapjak, hogy esélyem legyen a győzelemre - idézte Larsont a Daily Express.

Így Logano és a Stewart-Haas Racing versenyzője, Chase Briscoe maradt az első sorban a negyedik hosszabbításos újraindításra. Smith már a második helyre lépett Briscoe mögé, amikor az utolsó figyelmeztetés az SHR-es Josh Berry miatt kiállt.

Az ötödik hosszabbításos újraindításra felsorakozott első 11 autó közül csak egy (Tyler Reddick) nyert már futamot az idei szezonban, de a rendkívül motivált Logano a zászló levonulásakor nagyobb előnyre tett szert, Reddick támadásait ki tudta védekezni és végül a #22-es diadalmaskodott.

A verseny korai szakaszában úgy tűnt, hogy a múlt heti győztes, Christopher Bell megismételheti a sikerét. Az első két szakaszt megnyerte (idén eddig kilenc szakaszgyőzelmet szerzett). Az első 229 körből 131-et az élen töltött, azonban ez nem volt elég arra, hogy a végén is labdába rúgjon. A rosszul kijött stratégiájának köszönhetően Bell #20-as Toyotája a mezőny hátsó részére került. Kesőbb a 2-es kanyarban önmagától pördült meg a 15. helyen, 74 körrel a vége előtt. Ez jelentette számára a futam végét.

Rossz helyzetbe hoztam magam, elvesztettem a hidegvéremet - mondta Bell.

Larson nyolcadik helyezése elég volt ahhoz, hogy 20 ponttal megőrizze vezető helyét a bajnokságban Hendrick Motorsports csapattársa, Chase Elliott előtt, aki a verseny utolsó körében egy incidensben is érintett volt. Hamlin 43 ponttal van lemaradva a listavezetőtől. Az alapszakasz végén Darlingtonban eldől, hogy ki kapja meg az alapszakasz bajnoki címéért járó rájátszás-pontokat. A tavalyi szezonból kiindulva nagyon sokat jelenthet a plusz 15 pont, Martin Truex Jr. a romló teljesítménye ellenére így maradt tényező a szezon hajrájában is.

VÉGEREDMÉNY - BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

gettyimages-2160012175.jpg

Fotó: James Gilbert/Getty Images

Chicago Street Coursechicagosrw_primary_rgb-300x274.png

Helyszín: Chicago, Illinois

Hossza: 2,2 mérföld (3,5 km)

Kanyarok száma: 12

Eddigi Cup Series futamok: 1

Tavalyi pole pozíció: Denny Hamlin

Tavalyi futamgyőztes: Shane van Gisbergen

Tavalyi győztes gyártó: Chevrolet 

Forrás: NASCAR Media

The Loop 110 - Xfinity Series

5 pilóta is érkezik a Cup Seriesből, hogy minél több tapasztalatot szerezzen a chicagoi aszfaltcsíkról

A hétvégi futamokon a Chicago Street Course-en összesen kilenc versenyző fog versenyezni mindkét sorozatban, hogy maximalizálják az ülésidőt. A kilenc versenyző között négy NASCAR Xfinity Series versenyző (AJ Allmendinger, Austin Hill, Josh Bilicki és Shane van Gisbergen) mellett öt NASCAR Cup Series versenyző is szerepel, élükön két korábbi Cup Series bajnokkal.

A kétszeres NASCAR Cup Series bajnok Joey Logano 2019 óta először tér vissza az Xfinity Series-be. A frissen érkező Hailie Deagen helyére jön, akinek eddig nem alakul jól a szezonja. 17 versenyen átlagosan 26,8-as eredményt ért el, és mindössze négyszer végzett a top 20-ban. Ezzel a 22 éves versenyző a 27. helyen áll az Xfinity Series tabelláján - az utolsó azok között a versenyzők között, akik minden versenyen részt vettek. Logano személyében egy tapasztalt pilóta érkezik a #15-ösbe, 30 győzelemmel a hetedik helyen áll az Xfinity Series győzelmi örökranglistáján. Utolsó győzelmét 2018-ban egy épített pályán, Watkins Glenben szerezte.

gettyimages-1508262011.jpg

Fotó: Chris Graythen/Getty Images

A NASCAR Cup Series 2021-es bajnoka, Kyle Larson a Hendrick Motorsports #17-es számú Chevroletjét vezetve másodszor áll rajthoz az idei szezonban. Larson azt tűzte ki célul, hogy visszatér a Victory Lane-re, ahogyan tette azt a COTA-ban, amikor az első és egyetlen körét vezette, és az utolsó körös előzéssel győzött. Egyetlen korábbi road pályás győzelmét az Xfinity Series-ben 2022-ben aratta Watkins Glenben.

A NASCAR Xfinity Series 2016-os bajnoka, Daniel Suárez a hétvégén a DGM Racing 36-os számú Chevroletjét fogja vezetni. A mexikói pilóta az Xfinity Series pályafutása során két top 5-ös helyezést ért el épített pályákon, mindkettőt 2016-ban (Road America, Watkins Glen).

A Joe Gibbs Racing versenyzője, Ty Gibbs ötödik alkalommal indul a szezonban az Xfinity Seriesben. Gibbs 18 évesen megnyerte a debütáló versenyét a Daytona Road Course-on. Azóta további három győzelmet gyűjtött be road pályákon (2021 Watkins Glen, 2022 Road America, 2023 Indianapolis Road Course.) Az idei szezonban eddig nem jött ki neki a lépés, a COTA-n 24., míg Sonomaban 35. helyezést érte el.

John Hunter Nemechek ezen a hétvégén ismét a #20-as volánja mögött ül, és célja, hogy javítson a tavalyi második helyezésén. Ez lesz Nemechek 10. rajtja a szezonban, amely során két győzelmet (Las Vegas, Nashville), három top 5-ös és öt top 10-es helyezést ért el.

A Kaulig Racingnél eljött Allmendinger ideje?

Nem lehet nem megemlíteni az Xfinity Series épített pályás rekorderét, AJ Allmendingert. Jelenleg 11 futamot nyert ezen a pályatípuson. Utolsó győzelmét tavaly a COTA-n szerezte. az idén egyre jobb formában versenyző Shane van Gisbergennel óriási csatákat vívhatnak a falak között. Allmendinger idén a 3 road futam során kétszer végzett a top 10-ben, a Portlandben elért negyedik helye a legelőkelőbb. Gisbergenhez hasonlóan ő is indulni fog a vasárnapi Cup Series futamon, így könnyen lehet, hogy az eheti csatájuk kétfelvonásosra sikerül. Arra, hogy az Xfinity Seriesben ne a győzelemért harcoljanak, kevés esélyt látunk.

Indulók

Grant Park 165 - Cup Series

Megbüntették Carson Hocevart

A NASCAR illetékesei kedden büntetéseket szabtak ki a múlt hétvégi, Nashville Superspeedwayen történt szabálysértés miatt.

Carson Hocevart, a Spire Motorsports #77-esének versenyzőjét 50 000 dolláros pénzbírsággal és 25 versenyzői pontvesztéssel sújtották a 4.4B szakasz megsértése miatt: NASCAR-tagok magatartási kódexének büntetési lehetőségei és irányelvei a vasárnapi versenyen Hocevar sárga jelzés alatt ütközött a Harrison Burton által vezetett #21-essel, aminek következtében utóbbi megpördült.

wood-brothers-and-josh-berry-768x512.jpg

Fotó: NASCAR Media

Josh Berry a Wood Brothers Racingnél folytatja

Ezek nem Harrison Burton napjai lehettek. A vasárnapi incidens után pár nappal később hivatalosan is bejelentették, hogy helyére at egyik legígéretesebb szerződés nélküli pilóta érkezik, Josh Berry. A döntés aligha lehet logikátlan. Burton 91-szer ült eddig a #21-es volánja mögött, amik során egyetlen egyszer végzett csak a top 5-ben (3. lett az Indy Roadon). Átlagosan a 24. helyen futott be, aminél érthető, hogy a csapata többet vár. Josh Berry egyre jobb formában versenyzik. Másfél szezonja alatt 3-szor végzett a top 5-ben. Ahogy az időmérőkön is, úgy a versenyeken is jobbnál jobb eredményekkel drukkol elő.

Azt hiszem, Josh volt a nyilvánvaló választás. - nyilatkozta Jon Wood a Wood Brothers Racing elnöke.

Először Chase-t (Briscoe-t) kellett megvizsgálnunk a Forddal való kapcsolatunk és az ő és a Ford között fennálló kapcsolat miatt, de amikor nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog működni, Josh volt messze a legesélyesebb. Az, hogy ő Ford-versenyző, működik, de az eredményei ettől eltekintve önmagukért beszélnek. Egyszerűen csak örülünk, hogy sikerült.

Josh Berry megkérdezték a sajtónyilatkozatkor, hogy mit jelent az számára, hogy egy ilyen ikonikus csapatban dolgozhat:

Mindenekelőtt a történelmet, az örökséget, a családi légkört, amelyet a Wood Brothers biztosít. Úgy érzem, hogy nagyon jól illeszkedik hozzám. Úgy érzem, hogy illeszkedem a márkájukhoz, és ahhoz, hogy kik ők, és hogyan jutottam ide, és hogyan jutottak ide ők. Úgy érzem, hogy ez egy nagyszerű választás. Nagyon élveztem a Forddal való kapcsolatomat, és ennek folytatása fontos volt számomra, és hálás vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. Nagyon sokat jelent, hogy egy olyan ikonikus autót vezethetek, mint a 21-es. Úgy érzem, ez egy nagyszerű lehetőség számomra. Úgy érzem, készen állok arra, hogy eredményeket nyújtsak, és úgy gondolom, hogy összességében ez egy nagyszerű kapcsolat lesz.

A #21-es mindig is a NASCAR része volt. 1949. augusztus 7-e óta 1742-szer indult el a Cup Seriesben. A legsikeresebb pilótájuk David Pearson volt, aki 157 indulása során 43-szor nyert. Majdnem minden harmadik futamját az első helyről kezdte meg (51 pole). A háromszoros bajnoknak ugyan címet nem sikerült nyernie, de ígyis remek eredményeket ért el.

Többszörös futamgyőztesek a #21-essel:

  • Cale Yarborough - 13 győzelem
  • Neil Bonnett - 9 győzelem
  • Marvin Panch - 8 győzelem
  • A.J. Foyt - 4 győzelem
  • Speedy Thompson - 2 győzelem

Továbi 13 pilótának pedig egyszer sikerült a Victory Lanere vinni az ikonikus #21-est.

5 hely maradt az idei rájátszásban

A 2024-es szezonban eddig 11 pilóta nyert minimum egyszer, így 7 futammal az alapszakasz vége előtt csak 5 szabad hely van a rájátszás tabelláján. A legnagyobb veszélyben a Hendrick Motorsports versenyzője, Alex Bowman áll. Bár 51 pontos előnye van Bubba Wallaceszal szemben, ha a következő hét versenyen bármelyik Bowman alatt álló versenyző nyer, akkor akár ki is eshet a rájátszásból. Jelenleg 18 olyan versenyző van a Cup Seriesben, aki az idei első sikerét követően bekerül a legjobb 16 mezőnyébe.

Indulók

Az oddsok alapján...

A 10 legesélyesebb pilóta a Grant Park 165 megnyerésére:

  • Shane van Gisbergen - 5,5 x
  • Kyle Larson - 5,5 x
  • Christopher Bell - 5,5 x
  • Tyler Reddick - 6 x
  • Chase Elliott - 8,5 x
  • Martin Truex Jr. - 11 x
  • William Byron - 12 x
  • AJ Allmendinger - 12x
  • Michael McDowell - 14 x
  • Chris Buescher - 16 x

gettyimages-1510120228.jpg

Fotó: Jared C. Tilton/Getty Images

Menetrend

Szombat

16:00 - NASCAR Xfinity Series - szabadedzés

17:00 - NASCAR Xfinity Series - időmérő

18:30 - NASCAR Cup Series - szabadedzés

19:30 - NASCAR Cup Series - időmérő

21:30 - NASCAR Xfinity Series - futam 📺Match4

Vasárnap

22:30 - NASCAR Cup Series - futam 📺Match4

A cikk megírásához a NASCAR Media forrásai lettek felhasználva.

A bejegyzés trackback címe:

https://hetinascar.blog.hu/api/trackback/id/tr9718439975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

A.J. Allmendinger (1) AJ Allmendinger (1) Alex Bowman (2) All-Star Open (1) All-Star Race (1) Aric Almirola (1) Atlanta Motor Speedway (1) Austin Cindric (2) Austin Hill (2) Bill Elliott (1) Bobby Labonte (1) Boris Said (1) Brad Keselowski (2) Brenden Queen (1) Bristol Motor Speedway (1) Bubba Wallace (2) Chandler Smith (1) Charlotte 600 (2) Charlotte Motor Speedway (4) Chase Briscoe (1) Chase Elliott (8) Chicago (2) Christian Eckes (2) Christopher Bell (3) Chris Buescher (2) Circuit of The Americas (1) Clash (1) Coca-Cola 600 (1) Cole Custer (1) Corey Heim (3) Curtis Turner (1) Dale Earnhardt (1) Darlington Raceway (2) Darrell Waltrip (1) Daytona 500 (1) Daytona International Speedway (2) Denny Hamlin (13) Dover Motor Speedway (1) előzetes (22) Front Row Motorsport (1) Hall of fame (1) Hendrick Motorsports (1) Homestead-Miami Speedway (1) Húsvét (1) Iowa Speedway (1) Jeff Gordon (1) Jesse Love (2) Jimmie Johnson (2) Joey Logano (2) Joe Lee Johnson (1) Justin Allgaier (2) Kansas Speedway (2) Kaulig Racing (1) Kevin Harvick (3) Kurt Busch (1) Kyle Busch (6) Kyle Larson (17) L.A. Coliseum (1) Las Vegas Motor Speedway (3) Martinsville Speedway (1) Martin Truex Jr. (12) Michael McDowell (3) Nashville Superspeedway (1) New Hampshire (1) Noah Gragson (1) North Wilkesboro Speedway (1) összefoglaló (2) Phoenix Raceway (2) Playoff (6) Pocono (2) Pocono Raceway (2) portland (1) Rajah Caruth (2) Richmond Raceway (1) Ricky Stenhouse Jr. (1) road (1) Roger Penske (1) Ross Chastain (1) roval (2) Ryan Blaney (9) Ryan Sieg (1) Ryan Truex (1) Sam Mayer (3) Shane van Gisbergen (5) Sonoma Raceway (1) Spire Motorsports (1) Superspeedway (1) sztorik (3) Talladega Superspeedway (2) Team Penske (1) Texas Motor Speedway (2) Tyler Reddick (6) Ty Gibbs (1) Wendell Scott (1) William Byron (8) World 600 (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása